Op zoek naar een goochelaar?Ik kwam goochelaar Rich Magic voor het eerst tegen tijdens een seminar dat binnen onze beroepsgroep was georganiseerd. Hij gaf een show op het podium en daarna was hij tijdens de borrel ook te vinden aan de statafels. Goochelen en mind tricks zijn altijd een guilty pleasure van mij geweest. Sindsdien huur ik goochelaar Rich Magic regelmatig in voor familie evenementen en kinderfeesten.

Entertainment op maat

Rich Magic is een goochelaar en illusionist die zijn publiek meeneemt met wonderbaarlijke en onverklaarbare mind tricks en magic acts. Na afloop van een van zijn shows vraag je je af: “Heb ik dit nu echt meegemaakt of wat het een illusie?” Bij goochelaar Rich Magic maakt het publiek deel uit van experimenten. Geen oubollige goocheltrucs, maar “Mind-Magic”, zoals Rich het zelf noemt. Rich Magic verzorgt onder andere podiumshows tussen de twintig en zestig minuten die kunnen worden gebruikt tijdens congressen of andere bedrijfsevenementen. Hij vult een podiumshow met mindtricks, illusies en goochelen. Het zet mensen aan het denken en geeft je evenement extra glans. Rich Magic presenteert zich ook als tafelgoochelaar. Als gast maak je de trucs van dichtbij mee en de magie gaat door je eigen handen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Tafelgoochelen is een leuke laagdrempelige manier om gasten te vermaken op een feest. De act als tafelgoochelaar is overal inzetbaar, aangezien alles plaatsvindt op een klein speeloppervlak. Je kunt Rich Magic ook boeken als beursgoochelaar als je je bedrijf op een originele manier onder de aandacht wilt brengen en de klanten naar je stand wilt trekken. Rich Magic is een veel geboekte beursgoochelaar in Nederland, België en daarbuiten. Rich Magic introduceert bovendien de naam van je bedrijf door het logo op een ludieke manier te verwerken in zijn trucs. Ook als je een een leuke workshop of groepsactiviteit zoekt, ben je bij goochelaar Rich Magic aan het juiste adres. Hij verzorgt de Magic Workshop Goochelen. Tijdens de workshop goochelen presenteert hij eerst een act. Vervolgens leert hij iedereen een paar bijzondere trucs. Daarna wordt de groep verdeeld in een aantal groepjes en leert ieder groepje een truc. Op het moment dat alle groepjes de truc geleerd en kort geoefend hebben, wordt deze voor de groep aan de anderen gepresenteerd. Dit zorgt voor bijzondere en komische momenten.

Een goochelaar; een origineel idee!

Er zijn dus een heleboel evenementen en feesten die door goochelaar Rich Magic kunnen worden verfraaid;

  • borrel
  • familiebijeenkomst
  • communiefeest
  • bruiloft
  • verjaardag
  • jubileum

Bij Rich Magic hoef je niet perse een keuze te maken voor kinder- of volwassen entertainment. Hij verzorgt ook familieshows met een mix van entertainment en goochelen. Een familieshow kan worden gevuld met tafelgoochelen, maar ook met een show of een combinatie van acts. Als het entertainment wel uitsluitend voor kinderen is, kan goochelaar Rich Magic zorgen voor een interactieve kindershow van hoog niveau. Goochelaar Rich Magic laat de kinderen actief meedoen met zijn act. Goochelen met kinderen geeft een leuke invulling voor kinderevenementen. Of het nu gaat om goochelen voor 300 kinderen van een basisschool, 100 kinderen bij het voorprogramma van Sinterklaas of 8 kinderen op een kinderfeestje bij je thuis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn