Hebt u behoefte aan uitstekende bescherming bij ongewenst urineverlies? Ontdek dan de TENA Pants producten om opnieuw een droog en zelfverzekerd gevoel te ervaren. Bij incontinentie denkt men al snel aan de producten van TENA en voor begrijpelijke redenen. Deze producten zijn immers specifiek ontworpen van uitstekend incontinentiematerialen, juist om bij situaties waarin u urine verliest de juiste ondersteuning te bieden. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over doorlekken of dat anderen doorhebben dat u de plas niet voldoende kunt ophouden. Voor niemand is dit een wenselijk verschijnsel en de juiste materialen helpen u zeker om gewoon actief uw dagelijkse bezigheden te vervolgen. De TENA-pants zijn uitermate geschikt om u van alle gemakken te voorzien, zonder dat u continu bezorgd hoeft te zijn of iemand iets merkt.

Voor wie zijn TENA Pants?

TENA Pants zijn voor zowel mannen als vrouwen de juiste oplossing voor een ongemakkelijk probleem. Vaak verwacht men dat voornamelijk vrouwen met deze kwesties te maken hebben, echter zijn er ook genoeg mannen die regelmatig met ongewenst urineverlies te maken hebben. U wilt uiteraard de juiste incontinentiematerialen vinden, die u helpen bij dit probleem. Zo kunt u gewoon weer deelnemen aan het dagelijks leven, zonder u zorgen te hoeven maken. Met de juiste broekjes heeft niemand door dat u op momenten urine verliest en hoeft u hier zelf ook niet telkens bedachtzaam op te zijn. TENA biedt hoogwaardige producten, die garant staan voor comfort, discretie en bescherming. Voor zowel mannen als vrouwen is een specifieke lijn ontwikkeld, die aansluit bij de individuele behoeften voor elke vorm van incontinentie.

Oorzaken van incontinentie

Veel vrouwen krijgen te maken met incontinentie door de zwangerschap of bevalling. Hierdoor worden vaak de bekkenbodemspieren zwakker, wat problemen geeft met de blaasfunctie. Hetzelfde kan plaatsvinden als gevolg van de overgang. Bij mannen speelt incontinentie vaak op als gevolg van een ongeluk of problemen met de prostaat. Ook dan kan ongewenst urineverlies gaan opspelen en is het fijn om dit onbezorgd op te vangen. Een andere onderliggende oorzaak voor incontinentie kan een blaas- of urineleider ontsteking zijn. Ongeacht wat de oorzaak mag zijn of in welke mate de incontinentie optreedt, TENA Pants biedt uitkomst en zorgt ervoor dat u zich beschermd en veilig voelt.

Bescherming met TENA Pants

TENA Pants zijn gemaakt van zachte stof en zitten daardoor uiterst comfortabel. U hebt vaak niet eens door dat u specifiek ondergoed draagt om u te helpen bij ongewenst urineverlies. De wegwerpbroekjes bieden veiligheid en bescherming juist wanneer dit nodig is. Doordat ze door de uitstekende pasvorm goed aansluiten op het lichaam, hoeft u nooit bezorgd te zijn over doorlekken. Dankzij de anti-lek randjes bent u verzekerd van optimale droogheid en een fris gevoel. U hoeft bovendien niet bang te zijn dat geurtjes door anderen worden opgemerkt, aangezien in alle incontinentie producten van TENA gebruik wordt gemaakt van een Odeur Neutralizer. Deze vangt alle nare geurtjes eenvoudig op en houdt deze vast in het incontinentiemateriaal. Hierdoor voelt u zich zelfverzekerd en kunt u alles doen wat u wilt.

Vormen incontinentiemateriaal van TENA Pants

Voor zowel mannen als vrouwen heeft TENA Pants een ruim assortiment aan uitstekende producten ontwikkeld, die bescherming bieden bij incontinentie. U vindt zo altijd een geschikte variant voor de mate aan ongewenst urine dat u verliest. U kunt kiezen uit TENA Pants Normal, TENA Pants Plus, TENA Pants Super en TENA Pants Maxi. Alle producten zitten comfortabel en bieden optimale bescherming. Afhankelijk van de mate aan incontinentie zult u een keuze kunnen maken uit de verschillende producten. Voor matig tot zwaar urineverlies gebruikt u Normal of Plus en bij zwaarder urineverlies, ’s nachts of tijdens het sporten, bieden Super en Maxi nog meer zekerheid en bescherming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn