Mensen zijn wezens die contant een nieuwe injectie aan entertainment nodig hebben. Vooral in de huidige maatschappij waarin alles steeds makkelijker wordt, waarin werken parttime kan en waarin we als maar meer vrije tijd hebben, is het belangrijk om de geest bezig te houden en als het ware af te leiden van teveel reflectie en introspectie. Lukt dit niet, dan vallen we ten prooi aan de verveling en dat is het ergste wat een mens kan overkomen. Schopenhauer zei het al in de 19de eeuw, de mens wordt heen en weer geslingerd tussen het lijden en de verveling. Elke behoefte wordt met passie nagestreefd, zodat we die behoefte kunnen bevredigen, maar het enige het ons oplevert als we de behoefte bevredigen, is dat we ons gaan vervelen tot er een nieuwe behoefte ontstaat. Om die verveling dus te bestrijden moeten we onszelf afleiden. Vroeger hadden we niet de luxe om ons te vervelen. Dat was vooral iets waar de rijke klasse mee te maken had, maar de arbeiders werkten dag in dag uit, en dan ben je voldoende afgeleid. Je zit als je de hele dag werkt als het ware nog in de fase van het lijden en volgens Schopenhauer is dit vaak te verkiezen boven verveling, want je geest kan zich niet bezig houden met teveel reflectie. Zodra je wel gaat reflecteren dan besef je pas hoe leeg je bestaan is. Het advies is dan ook om verveling koste wat kost buiten de deur te houden. Zoals gezegd is dit in de huidige maatschappij een precaire aangelegenheid. Aan de ene kant hebben we steeds meer vrijheid waarin de verveling dus toe zou kunnen slaan. Aan de andere kant ontstaan er steeds nieuwe behoeftes die men kan bevredigen die constant de oude grenzen overschrijden. Maar hoe verder de grens opschuift, des te dichter komen we in de buurt bij de laatste grens, ‘the final frontier’. Zo is het ook met het interieur. Hoe kunnen we het interieur spannend houden nu alles al is voorgekauwd door de grote meubelgiganten? Je koopt een stel meubels en creëert een mooi strak ontworpen interieur en na een paar weken ben je alweer toe aan iets nieuws. Beter is het daarom om ervoor te zorgen dat je interieur niet al te gangbaar is. Gebruik bijvoorbeeld erotische schilderijen. Dit houdt de verveling buiten de deur en elke keer als er gasten over de vloer komen heb je een bron van entertainment door die erotische schilderijen. Met een normaal interieur kom je vaak niet verder dan een paar oprechte of onoprechte opmerkingen in de trant van: ‘ow wat leuk’ of ‘ow wat enig, dat heb ik ook’. Daar word je natuurlijk niet blij van. Maar met een paar erotische schilderijen in de hal of in de woonkamer kun je de reacties niet voorspellen en dat betekent dat je dus alles behalve verveeld zult raken.

Waar kun je mooie spraakmakende erotische schilderijen kopen?

Of je het bovenstaande verhaal nu gelooft of niet, erotische schilderijen zijn altijd leuk om te hebben. Verveelt of niet, kunstzinnig of niet, met een stel erotische schilderijen in je huis weet je zeker dat je interieur de lippen los zal maken en daar gaat het natuurlijk om met kunst; het moet spraakmakend zijn. Dus als je om die reden of om welke andere reden dan ook op zoek bent naar erotische schilderijen, dan kun je het best eens een kijkje nemen op de website van boxmarkt.nl. Hier vind je namelijk erotische kunst, erotische boeken en erotische schilderijen. Als je van erotiek houdt en als je van een alternatieve wending houdt, dan ben je bij deze website zeker aan het juiste adres. Niet alleen kun je hier terecht voor erotiek en erotische schilderijen, ook andere artikelen voor je interieur kun je bij boxmarkt.nl open. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Trendy en toch alternatieve design meubels
  • Mooie spraakmakende sieraden
  • Aparte en niet al te gangbare woondecoraties
  • Opvallende glaskunst
  • Oud speelgoed

Boxmarkt werkt met gebruikte materialen en doet veel aan hergebruik. Dit is om het milieu te sparen, maar ook om ervoor te zorgen dat alle producten die je koopt bij deze website ook echt uniek zijn en niet te verkrijgen via bijvoorbeeld een IKEA of een andere grote meubelboulevard. Het motto van boxmarkt.nl is niet voor niets om buiten de box te denken. Dat is dan ook precies wat je kunt verwachten bij deze webwinkel, namelijk producten die geen enkele norm volgen. Erotische schilderijen zijn er dan ook met veel verschillende printen en in uiteenlopende maten. Neem dus gerust eens een kijkje op de site om alle erotische schilderijen te bekijken. Het zijn voornamelijk erotische schilderijen met naakte of half naakte modellen. Ideaal voor een meer verfijnde vorm van erotiek en daarom ook perfect om gewoon in een huiskamer te plaatsen.

Bestellen doe je gewoon online

Als je erotische schilderijen wilt bestellen of iets anders, dan kun je dat gewoon regelen vanuit je huiskamer. Je kunt alle erotische schilderijen online bekijken en als er iets tussen zit wat je raakt, dan kun je deze toevoegen aan de virtuele winkelwagen. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken om het transport en of het wel in de juiste staat aankomt. Al die zorgen komen op de rekening van boxmarkt.nl. Het enige wat jij hoeft te doen is rustig wachten totdat de erotische schilderijen bij je thuis worden bezorgd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn