Mariekebekke.nl - Marieke BekkeAls u op zoek bent naar prachtige schilderijen die creatief, kleurrijk en fascinerend om naar te kijken zijn, dan kunt u goed terecht bij Marieke Bekke. Deze jonge schilderes is een opkomend talent in de kunstwereld en heeft veel exposities door heel het land. Bijzonder is dat u door Marieke Bekke ook kunst in opdracht kunt laten maken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar iemand die een echtpaar prachtig vast kan leggen op het witte doek, of wilt u uw partner verrassen met een mooi kunstwerk, dan kunt u uitstekend bij Marieke Bekke terecht. Op haar website kunt u bovendien ook veel werken vinden die ze reeds heeft gemaakt en veel hiervan zijn ook te koop. U zult zien dat de vrolijke en authentieke stijl van Marieke Bekke overal zeer mooi zal staan. Het diverse kleurgebruik en de prachtige materiaalkeuzes zullen veel mensen aanspreken. In veel van de kunstwerken staat de natuur en dieren centraal, terwijl ook stadsgezichten een belangrijke inspiratiebron vormen. Uiteraard zijn er ook diverse werken beschikbaar waarop abstracte personen te zien zijn. Als u een goede indruk wilt krijgen van de stijl van Marieke Bekke dan kunt u dit het beste zelf even bekijken op haar prachtige website. Hier kunt u ook direct contact opnemen als u bijvoorbeeld een afspraak wilt maken om een bezichtiging te doen. Ook zijn er op de website diverse adressen te vinden waar werken van Marieke Bekke hangen. U kunt dus ook vast wel ergens bij u in de buurt de schilderijen in het echt bekijken. Als u graag een werk in opdracht wilt laten maken kunt u hier uiteraard altijd contact over opnemen. De prijzen variëren afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid kleuren en de detaillering, maar u zult er altijd voor een schappelijke prijs uit kunnen komen met Marieke Bekke. Het is ook mogelijk om bepaalde wensen door te geven en hier kan Marieke Bekke dan haar eigen twist aan geven. U heeft dan een prachtig werk waar bepaalde onderwerpen in terug zullen komen en die worden aangevuld door de creativiteit van Marieke Bekke. Voor veel meer informatie en allerlei beeldmateriaal kunt u het best de website even bezoeken of direct contact opnemen.

Laat Marieke Bekke live schilderen op uw feest

Een andere zeer bijzondere dienst die u in kan schakelen bij Marieke Bekke is Verse Kunst. Dit komt er in het kort op neer dat deze schilderes bij u langskomt op bijvoorbeeld een feest of een evenement. Ze zal dan live een schilderij gaan maken die de dag weergeeft of waarop bijvoorbeeld een bruidspaar of een jarige staat. Dit is dus niet alleen zeer leuk omdat u dan aan het einde van de dag een prachtig schilderij over zult houden, maar het is ook zeker aan te raden omdat u dan kunt zien hoe een professionele schilder te werk gaat. Het is een attractie op zich om Marieke Bekke aan het werk te zien. U zult dus niet alleen een prachtig aandenken aan de dag hebben, maar ook het schilderproces zal hoge ogen gooien bij alle aanwezigen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u terecht op de site versekunst.nl waar u gemakkelijk contact kunt zoeken met Marieke Bekke. Veel mensen zullen het een zeer leuk cadeau vinden en daarom is het zeker aan te raden om eens te bekijken wat de diverse mogelijkheden zijn. Ook op bijvoorbeeld een open dag van uw bedrijf of een bedrijfsfeest zal Marieke Bekke zeker een welkome aanvulling zijn. U kunt uiteraard bepaalde kleurcombinatie of thema’s doorgeven en dan zal de creativiteit van de kunstenaar de rest doen. Wilt u weten wat voor werken Marieke Bekke in het verleden live heeft gemaakt op evenementen en feesten, dan kunt u deze op haar website bekijken. U zult zich verbazen over de prachtige werken die binnen een zeer korte tijd zijn gemaakt. Om u nog even een goed overzicht te geven volgen hier de verschillende diensten en werken die deze jonge kunstenares u kan bieden:

  • Live painting
  • Verse kunst
  • Kunst in opdracht
  • Vrije werken

Zoals u kunt zien zijn er veel mogelijkheden. Kijk dus vooral eens rustig rond op haar prachtig vormgegeven site om meer werken te bekijken en wie weet heeft u binnenkort een prachtig werk van haar hand aan de muur hangen.

Vrolijke en kleurrijke werken

Door het optimistische kleurgebruik en de over het algemeen vrolijke sfeer die de werken van Marieke Bekke uitademen is het zeker aan te raden om eens te bekijken of er voor u ook een prachtig werk tussen zit. Uiteraard kunt u dit dus ook in opdracht laten maken door deze talentvolle kunstenares. Het is daarnaast zeker aan te raden om eens te informeren naar de mogelijkheden die er zijn om een werk van Marieke Bekke te laten maken om cadeau te doen aan iemand die u dierbaar is. Een dusdanig origineel en waardevol werk zal zeker worden gewaardeerd! Voor alle mogelijkheden en een indruk van de kwaliteiten van Marieke Bekke kunt u het best even rondkijken op de site. U zult er vast en zeker meteen vrolijk van worden! Wilt u in het echt diverse werken bezichtigingen dan kunt u bijvoorbeeld een afspraak maken om langs te komen in haar atelier of één van de vele locaties in het land bezoeken waar haar schilderijen hangen. Deze kleurrijke parels wilt u vast en zeker ook thuis hebben hangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn