Wilt u al jaren eens Zuidoost-Azië bezoeken? Laat dan deze droom uitkomen en ga eens backpacken in het verre oosten. Thailand en Vietnam zijn landen die hier zich voortreffelijk voor lenen. Na uw middelbare school even een jaartje backpacken of flashpacken in deze contreien is namelijk goedkoper dan u denkt. Met de lage vliegkosten kunt u dan ook eenvoudig een vakantie naar Vietnam inplannen. Maar waar begint u? Dat is een vraag die topografisch eenvoudig te beantwoorden is maar qua voorwerk lastig kan zijn. Want wat eist u van een vakantie naar Vietnam? Wilt u naar een resort aan de oceaan en daar verwend worden? Wilt u met scooters of brommers van noord naar zuid of vice versa? Of loopt u liever? Alles kan geregeld worden in samenwerking met onze organisatie Verrassend Vietnam zoals u op verrassendvietnam.nl kunt lezen. Wij staan dag en nacht voor u klaar als u een vakantie naar Vietnam wilt boeken of er daadwerkelijk bent gearriveerd. Een persoonlijke benadering met een vast contactpersoon is wel zo prettig, zeker als u duizenden kilometers weg bent van uw huis, familie en vrienden. Voor gezinnen, families, vriendengroepen of stelletjes blijft een vakantie naar Vietnam een unieke ervaring. Wij raden het doorgaans aan om er minstens 3 week voor uit te trekken. Al was het enkel omdat u wellicht te maken krijgt met een kortstondige jetlag. Maar de voornaamste reden is natuurlijk omdat dit land qua cultuur en natuur niet te vergelijken is met een land in Europa. Daarom wilt u dit goed in u opnemen: u wilt er echt van genieten!

Een vakantie naar Vietnam is veilig, goedkoop en onvergetelijk

Genieten tijdens een vakantie in Vietnam kan op diverse manieren. De één houdt er meer van om het rustig aan te doen. Trek bijvoorbeeld rond met de bus of de auto of verblijf in een chique resort met alles er op en er aan. Maar het is ook een land voor avontuur. Dit land is compleet ongevaarlijk en u kunt in principe overal komen waar u wilt. Wellicht dat het daarom een grote aantrekkingskracht heeft onder vele reizigers die enkel met een rugzakje het land gaan verkennen. Zij reizen ook regelmatig door naar Thailand, China of een ander uniek land in deze enorme regio. Geniet van de cultuur, het voedsel, de gastvrijheid en de wonderbaarlijke schoonheid van de provincies van dit land. In iedere afzonderlijke provincie zal er namelijk weer een unieke wereld voor u opengaan. De kans dat u na een vakantie in Vietnam nog eens bij ons terugkeert is groot, dat kunt u ook opmaken uit de vele positieve berichten op onze sociale media zoals Facebook en Instagram. Wij zijn hoofdzakelijk een informatieve website, dat wil zeggen dat we u op de hoogte houden van onder andere:

  • De beste tours,
  • De scherp geprijsde vluchten van diverse luchtvaartmaatschappijen,
  • Aanbevolen routes, afhankelijk van de duur van uw reis,
  • En u kunt een gratis gids downloaden zodat u het in uw eigen tijd nog eens goed kunt nalezen.

Voor backpackers, families en luxe reizigers is er veel te beleven

Alle noodzakelijke informatie voor een vakantie naar Vietnam vindt u aldus op onze website. Zo nodig helpen we u bij het vinden van een juiste reisorganisatie. Houdt u er trouwens ook rekening mee dat u een visum nodig zult hebben als u hier naartoe gaat? De aanvraag duurt altijd even dus vraag dit op tijd aan. Gelukkig vindt u hiervoor een uitermate eenvoudige aanvraagmogelijkheid online zodat u uw visa binnen 3 à 4 werkdagen in huis kunt hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn