Uw geschikte elektrische sigaret vinden?Wilt u stoppen met de ongezonde sigaretten? Dan is een elektrische sigaret een goede oplossing. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat u een elektrische sigaret heeft die u ook daadwerkelijk prettig vindt. Daarom biedt ea-sigaret een enorm groot assortiment elektrische sigaretten aan. Kijk direct op ea-sigaret.nl voor meer informatie.

Waarom een elektrische sigaret van ea-sigaret?

Bij ea-sigaret kunt u terecht voor een elektrische sigaret op basis van uw persoonlijke wensen. Ze bieden allerlei soorten elektrische sigaretten aan:

  • E-Sigaret startersets
  • MTL 
  • DL
  • AIO
  • Mod / Boxmod
  • POD elektrische sigaret
  • Cartridge elektrische sigaret

Daarnaast bieden ze allerlei merken aan. Er zijn erg veel startersets beschikbaar. Een E-Sigaret starterset is de beste keus om te beginnen met elektrisch roken. Dit pakket bevat namelijk alles, behalve de e-liquid. Die zal los bij besteld moeten worden. Eigenlijk zijn er twee varianten van de elektrische sigaret. De MTL is de mouth to lung sigaret. Dit verklapt dus al dat de u damp via uw mond naar uw longen inhaleert. Een elektrische sigaret van MTL lijkt het meest op gewoon roken. Dit omdat u ook bij sigaretten de rook via uw mond inhaleert. De tweede variant van de elektrische sigaret is de DL. Dit staat voor direct lung, Hier gaat de damp dus direct naar de longen, vergelijkbaar met de waterpijp. AIO is de All in One sigaret. Deze elektrische sigaret bestaat uit 1 geheel, waarbij dus de clearomizer en batterij onlosmakelijk verbonden zijn. Hierdoor heb je geen problemen met het instellen van je sigaret. Deze elektrische sigaret wordt vooral gebruikt door overstappers van de MTL naar DL. Zo kunnen ze veilig wennen aan subohm-dampen zonder gevaar voor verkeerd ingestelde dampwaar. 

ea-sigaret is al sinds 2011 actief op de markt van elektrische sigaretten, en hierdoor hebben ze een schat aan kennis en praktijkervaring. ea-sigaret heeft op de site ontzettend veel informatie beschikbaar voor mensen die de juiste elektrische sigaret zoeken. Ze verkopen online en in de winkel. Bestelt u online dan kunt u er vanuit gaan dat u de elektrische sigaret al binnen 24 uur in huis heeft. De verzending is gratis. Bovendien is ea-sigaret zich bewust van de continu veranderende markt. Hierom nemen ze alleen nieuwe producten op in het assortiment als het ook daadwerkelijk een toevoeging of aanvulling is op het hedendaagse en moderne elektrische roken.

Leuke feiten over een elektrische sigaret

Op de site hebben ze voor de echte liefhebbers nog een aantal leuke feiten op een rijtje gezet. Zo is het bijvoorbeeld zo dat vrouwen minder roken dan mannen in Nederland. 28% van de mannen rookt, elektrisch of tabak, tegenover 19% van de vrouwen. Dit betekent echter wel dat Nederland nog steeds meer dan 3,5 miljoen rokers kent. Ieder jaar sterven er zo’n 20 duizend mensen aan kanker als gevolgen van roken. Alleen hierom lijkt het overstappen naar een elektrische sigaret een goede beslissing. Maar liefst 86% van de longkankergevallen is te wijten aan roken. 40% van de rokers besluiten om niet over te stappen naar een elektrische sigaret, omdat ze denken dat ze even slecht zijn. Dit is onterecht. Ondanks dat een elektrische sigaret onder de tabakswet valt, bevat het geen tabak. Volgens het onafhankelijke onderzoek van Dr Farselinos heeft het gebruik van een elektrische sigaret geen schadelijke bijwerkingen. Ook niet voor omstanders.      

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn